MUSIKPROGRAM

2023

LIVE MUSIC

HOVEDSCENEN

LIV KROGSHEDE

Sange om vilde branderter, venskab og ærlig følsomhed. Liv brillerer med sine tekster, et godt flow og en blanding af rap, sang og et velspillende band i ryggen.

KROG & UGLERNE

Krog & Uglerne er folk-rockede sange om håb og drømme, bittersødme, historier og betragtninger fra livets gang.

MR PHISCHER

Svendborgs hip-hop guru nummer et! Mr. Phischer skruer op for de fede beats og viser, hvordan en hiphop koncert på Langeland skal skrues sammen.

DJ

HOVEDSCENEN & LATE NIGHT AFTER-PARTY

Doktor Lond

DOKTOR LOND

Doktor Lond er dub-magiker! Der live-mixes tunge reggae- og dubrytmer. Sammen med Ras Money sendes tungre frekvenser fra hovedscenen og når natten falder på, kan du finde dem i salen til Late Night After-Party om lørdagen.

RAS MONEY (RASKE PENGE DJ)

Ras Money er Raske Penge som DJ. Det bliver reggae og det bliver slasket, bredt og fedt! Sammen med Doktor Lond sørger de for at vibe hele festivalen igang fra hovedscenen og står for Late Night After-Party om lørdagen.

DJ Henning

DJ HENNING (REGGAE MOODS)

DJ Henning sørger for den helt rigtige old-school reggae og der bliver vendt plader og skruet op for den helt rigtige vibe! DJ Henning åbner festivalpladsen om fredagen og han er at finde i salen til Late Night After-Party om fredagen.

WEAPONS OF MADS PRODUCTION

Er du klar til den hårde late-night fest? W.M.P pumper soundtracket til din nat-fest, når der fyres op for electro-swing, bass-hall og hvad han ellers kan finde på at straffe dig med! Find W.M.P i salen til Late Night After-Party om fredagen.