MORTEN CHRISTENSEN

Morten Christensens organiske singer-songwriter-univers leveres med en nerve og et nærvær, som er ganske få danske artister forundt. Med sans for den fængende melodi og teksten, der klæber sig til dit indre øre, synger han dybt personlige sange, men evner samtidig at løfte blikket og beskrive de skæbner, han møder på sin vej.
 
Med sin karakteristiske vokal og en flig af en fynsk dialekt, der har sat sig efter mange år med base i Odense, har han turneret flittigt i eget navn, efter han lagde de engelsksprogede tekster fra Wrong Side of Vegas og Dirty Old Town på hylden.
 
Morten Christensen musik er som at finde et hengemt polaroidbillede af en gammel ven i skuffen. Et af de billeder, hvor isostøjen kun gør motivet smukkere, og hvor de små skønhedsfejl bidrager til melankolien og længslen efter svundne tider.
 
Gaffa såvel som værter på P4 har stået i kø for at rose det upolerede udtryk, som kan høres på de tre udgivelser, han har udsendt siden solodebuten i 2019 – senest på ‘Farvel Til Romantikken’, som er produceret af selveste Nikolaj Nørlund.